1/15

Hi there, English speaker. We have not forgotten about you. A nicely written piece is being written as we speak. In the meantime, you might want to run what is below through google translate. Needless to say: we would be psyched if you team up with us

 

Misschien herken je dit wel; de vakantie nadert en je hebt zin om iets tofs te ondernemen, een gave en actieve reis naar een fijn oord. Maar wie gaat er met je mee? De mensen om je heen hebben al plannen of zijn niet beschikbaar. Dan zijn wij van STUUP Travel voor de actieve avonturier-die-graag-op-reis-gaat-maar-nu-een-keer-niet-alleen de oplossing. STUUP Travel is geen pakketreis, maar een belevenis; het is samen reizen en avonturen beleven. Echt reizen, samen ervaren.

 

De reizen van STUUP Travel zijn goed geregeld, maar we kennen geen dagplanningen, wel een van A naar B; we kennen geen gedetailleerd ochtend- en avondprogramma, wel bergen aan mogelijkheden waaruit jij kan kiezen.  

 

STUUP Travel begon haar grote avontuur begin 2017. Wij zijn twee reislustige zusjes die niet beter weten dan dat je de zomer doorbrengt in een tent ergens aan de voet van een berg en deze overdag probeert te beklimmen. In de winter staan we het liefst in de sneeuw, al gebiedt de eerlijkheid te zeggen dat de een wat beter skiet dan de ander. Door de jaren heen hebben we zo tussen ons tweeën al heel wat van de wereld gezien en regelmatig gaan we samen op pad. 

 

Voor de STUUP Travel reizen maken we gebruik van onze eigen ervaringen, persoonlijke contacten én ons eigen wensenlijstje. Dat vinden we het leukst; met andere mensen actieve avonturen beleven. Dat betekent dus dat we o.a. reizen aanbieden naar bestemmingen waar we zelf nog niet geweest zijn, maar altijd al naar toe hebben willen gaan. Dit zijn de pilot reizenOp weer andere bestemmingen zijn we regelmatig te vinden. Ook daar doen we steeds opnieuw ontdekkingen die we vervolgens in onze reizen verwerken. Zo zijn geen twee reizen hetzelfde.  

"Ervaringen zijn er

om te delen."

STUUP! 

Zoals zoveel uitvindingen, per ongeluk ter wereld gekomen. 

STUUP ontstond toen 'Super!' en 'Top!' zich tegelijkertijd hun weg van brein naar mond vonden bij het bestellen van een klassiek Hollands patatje mayonaise.

 

STUUP klinkt super en top en behoort al jarenlang tot onze actieve woordenschat. 

 

Dat is gewoon STUUP!